“Everything in nature invites us constantly to be what we are.”
― Gretel Ehrlich

 

Het verhaal achter The young Robin

Het begon een aantal jaren geleden toen ik de stap nam om vegetarisch te gaan eten. Voor mezelf en mijn omgeving. Hoe meer informatie ik hierover opzocht, hoe meer ik zelf ontdekte hoe absurd en onnodig het is om dieren te eten. Het dierenleed als meest doorslaggevende reden, mijn persoonlijke omgeving en het milieu als cruciale factor en mijn eigen gezondheid als grootste bonus. Om verschillende redenen ging ik op zoek naar het belang van een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. In februari 2015 besloot ik recepten en foto’ s te delen op Instagram waarmee ik wou aantonen dat het belangrijk is naar jouw eigen persoonlijke waarden te leven en te eten.

Voor mij kon een vegetarische – en vaker veganistische – levenstijl niet los gezien worden van alle ethische aspecten die het met zich meebrengt. Logischerwijs begon ik  me daarom te verdiepen in ethisch verantwoorde ingrediënten, natuurlijke verzorgingsproducten, duurzame kleding… Stap voor stap vond ik de weg naar een bewust duurzamer, meer natuurlijke en minimalistische manier van leven. Je zal hier bijvoorbeeld reviews vinden over natuurlijke producten, maar zeker ook leuke doe-het-zelf dingen, recepten, heldere informatie en tips om je leven iedere dag een beetje groener te maken.

The young Robin is bedoeld voor mensen die graag bewuster en duurzamer willen gaan leven. Vandaag deel ik graag mijn avonturen op de zoektocht naar een meer ethisch verantwoorde levenstijl. Als je hierover meer wil weten, ben je hier op de juiste plaats. Samen met mijn passie voor schrijven resulteert dit nu uiteindelijk in deze blog. Bijzonder welkom op The young Robin.

About

Over Yanina

Het gezicht achter The young Robin ben ik, Yanina.
En ik vind dat het allemaal wat duurzamer mag… 
Met deze blog ben ik op zoek naar stappen om te zetten in de richting van een bewuster en gezonder leven.
Mijn inspiratiebron: het dagdagelijkse leven.